Kreativ berøringsskjerm for sirkulær reklamemaskin

Med fremveksten av den digitale tidsalderen har reklamemaskiner blitt en veldig effektiv måte å publisere og annonsere på. Blant ulike reklamemaskiner er reklamemaskiner med sirkulær skjerm et veldig unikt design. Med sine utmerkede visuelle effekter og attraktivitet har de gradvis blitt den nye favoritten til reklamebransjen. La oss diskutere fordelene og bruksscenarioene til reklamemaskiner med sirkulær skjerm.

1 (1)

Sirkulær skjerm er en innovativ skjermteknologi, som gir nye muligheter innen design og funksjon med sin runde form. Denne skjermdesignen er ikke bare visuelt iøynefallende, men også den sirkulære skjermdesignen kan tiltrekke seg visuelt fokus, egnet for informasjonsvisning og reklamemedier. Det er også vanlig i kunstinstallasjoner og interaktiv kunst, og gir publikum en unik interaktiv opplevelse. Med utviklingen av teknologi forbedrer sirkulære skjermer seg også stadig i skjermnøyaktighet, fargeytelse og energieffektivitet, noe som gjør dem til et ideelt valg for merkevaregjenkjenning og tilpasset design.

Den sirkulære reklamemaskinen med høy oppløsning presenterer deg for en fantastisk verden, som tiltrekker folks oppmerksomhet med sin unike design og utmerkede visuelle effekter. I dagens reklamemaskinmarked er de fleste reklamemaskiner firkantede eller rektangulære skjermer. Selv om disse designene kan gi rik informasjon, kan de ikke unngå visuell tretthet og estetisk tretthet. I kontrast skiller den sirkulære skjermreklamemaskinen seg ut med sine grasiøse kurver og minimalistiske designstil. Den kan ikke bare bringe en ny visuell opplevelse til publikum, men har også en meget høy grad av gjenkjennelse, og tiltrekker seg dermed mer oppmerksomhet og klikk.

1. Høy fleksibilitet. Den kan støtte en rekke størrelser og oppløsninger, fra små håndholdte enheter til store bygningsplakater, for å møte ulike scenarier og publisitetsbehov. Samtidig er den runde skjermreklamemaskinen også svært tilpassbar, og kan gi kundene forskjellige visningseffekter, farger og animasjonseffekter, etc., noe som gjør reklameinnholdet mer fargerikt og mer attraktivt.

2. God interaktivitet. I mange tilfeller vil seerne være mer interessert i interaktive annonser. Rundskjerm-reklamemaskiner støtter en rekke interaktive metoder, for eksempel gestgjenkjenning, berøringsskjerm, stemmegjenkjenning osv. Disse interaktive metodene kan ikke bare øke moroa og interaktiviteten til annonser, men også tillate seerne å delta bedre i annonser og forbedre reklameeffekt.

3. Det har også en høy kostnadsfordel. Selv om prisen er dyrere enn vanlige LED-skjermer, på grunn av dens utmerkede publisitetseffekt og høye avkastningsgrad, begynner flere og flere selgere og kunder å velge rundskjermsreklamemaskiner. Dette viser ikke bare den høye kostnadsytelsen til rundskjermreklamemaskiner, men indikerer også at dens fremtidige utviklingsutsikter er svært brede.

Oppsummert har sirkulære skjermreklamemaskiner blitt en svært effektiv måte å publisere på i dagens reklamebransje med sin unike design, utmerkede visuelle effekter, høyoppløselig bildekvalitet, god interaktivitet, stabil drift hele døgnet og høy kostnadseffektivitet. Enten det er et offentlig sted som et stort kjøpesenter, kjøpesenter, flyplass eller en liten butikk, bedriftens resepsjon, etc., kan du se reklamemaskiner med sirkulær skjerm. Med den kontinuerlige utviklingen og innovasjonen av vitenskap og teknologi i fremtiden, antas det at sirkulære skjermreklamemaskiner vil bli brukt og promotert på flere felt, noe som gir folk en mer praktisk, effektiv og nøyaktig annonseringsopplevelse.

1 (3)
1 (2)

Innleggstid: 15. juli-2024