Fremskynde dyrkingen av nytt momentum for høykvalitetsutvikling av utenrikshandel

Generalsekretær Xi Jinping påpekte på det avsluttende møtet i den første sesjonen av den 14. nasjonale folkekongressen, «Kinas utvikling kommer verden til gode, og Kinas utvikling kan ikke skilles fra verden.Vi må solidt fremme åpning på høyt nivå, gjøre god bruk av det globale markedet og ressursene til å utvikle oss, og og fremme felles utvikling av verden.»

Å fremme den innovative utviklingen av handel og fremskynde byggingen av et sterkt handelsland er viktige komponenter i mitt lands åpning på høyt nivå, og er også en del av problemet med å bedre jevne ut den internasjonale syklusen og utvikle seg sammen med verden.

ards (3)

Årets "Regjeringsarbeidsrapport" foreslår: "Aktivt fremme sammenslutningen av høystandard økonomiske og handelsavtaler som Comprehensive and Progressive Trans-Pacific Partnership (CPTPP), sammenligne aktivt relevante regler, forskrifter, ledelse og standarder, og jevnlig. utvide institusjonell åpning.""Fortsett Spill fullt ut den støttende rollen til import og eksport i økonomien."

Utenrikshandel import og eksport er en viktig motor for økonomisk vekst.I løpet av de siste fem årene har landet mitt kraftig utvidet åpningen mot omverdenen og fremmet den jevne forbedringen av import og eksport av utenrikshandel.Det totale volumet av import og eksport av varer vokste med en gjennomsnittlig årlig rate på 8,6 %, og oversteg 40 billioner yuan, rangert først i verden i mange år på rad.Nyetablerte 152 omfattende testområder for e-handel over landegrensene, støttet byggingen av en rekke utenlandske varehus, og nye formater og modeller for utenrikshandel dukket opp kraftig.

ards (1)

Fullstendig implementere ånden til den 20. nasjonalkongressen til Kinas kommunistparti, og jobb hardt for å implementere beslutningsordningene i de to sesjonene i landet.Alle regioner og avdelinger uttalte at de vil fremskynde reformer og innovasjon, sette respekt og stimulere kreativiteten til utenrikshandelsbedrifter i en fremtredende posisjon, og utforske bruken av big data. Nye teknologier og verktøy som kunstig intelligens og kunstig intelligens muliggjør innovasjonen. og utvikling av utenrikshandel, og kontinuerlig dyrke nye fordeler for å delta i internasjonalt økonomisk samarbeid og konkurranse.

ards (2)


Innleggstid: 21. april 2023