Vår produksjon går mote

CJtouch etablert i 2006 og hadde vært 16 år gammel, det tidligste vi er hovedproduktet er SAW berøringsskjermpanel, til kapasitiv berøringsskjerm og infrarød berøringsskjerm. deretter produserte vi berøringsskjerm, det kan brukes til alle typer intelligent kontrollerte maskiner. Salget går til industriell produksjon. Men nå produserer vi gradvis noen mote Touch Display nær livet, jakten på kvalitet og forbedre utseendet til skjønnhet.

Slik som Touch Display med LED-lys, støtter også skreddersydd alt i én PC, Denne skjermen er designet for spill- og gamblingindustrien for å sikre universell montering i spillmaskiner.LED-lys er satt inn rett innenfor aluminiumsrammen og bak glasset på berøringsskjermen som sømløst integrerte LED-lyset i berøringsskjermen.Dette skaper et glatt, rent utseende som dukker opp og appellerer til øyet.

mote1

Eller det mer vanlige speilet, vi har berøringsskjermspeil-serien, smartspeil også kjent som speilberøringsskjermer, gir en kommersiell LCD-skjermløsning med multi-touch-teknologi som forvandler skjermen til et speil når den ikke er i bruk. skjermspeil i detaljhandel og POS-miljøer er et flott verktøy for å drive salg og forbedre kundeopplevelsen.Ikke bare er tilstedeværelsen deres en overraskelse på grunn av deres unike natur, smart plassering av berøringsskjermer med Magic Mirror i prøverom gir også bedrifter en eksklusiv mulighet til å selge lignende eller relaterte produkter på det viktigste punktet av kundereisen, noe som gir en mer personlig tilpasset tjeneste til brukeren.

Vi produserer også berøringsfolie, kapasitivt berøringsspeil, infrarød berøringsskjerm, speilglass med berøringsskjerm og LCD-panel med høy lysstyrke til klienten, de kan lage motemonitor eller treningsspeil.

mote2

Fremtiden er uforutsigbar, ikke bare innen tradisjonell produksjon, vår CJtouch vil følge tidens trend, produsere mer fasjonable og høykvalitetsprodukter og gi kundene flere valgmuligheter. (7. februar 2023 av Ada)


Innleggstid: 09-02-2023