Touch Monitor industritrender

I dag vil jeg gjerne snakke om trendene i forbrukerelektronikkindustrien.

Trender 1

De siste årene har søkeord for forbrukerelektronikk øket, berøringsskjermindustrien vokser raskt, mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, hodetelefoner har også blitt et stort hot spot i den globale forbrukerelektronikkindustrien.

I følge den siste Strategy Analytics-forskningsrapporten på markedet nådde globale berøringsskjermforsendelser 322 millioner enheter i 2018 og forventes å nå 444 millioner enheter innen 2022, en økning på opptil 37,2 %!Anita Wang, senior forskningssjef i WitsVews, påpeker at det tradisjonelle LCD-skjermmarkedet har krympet siden 2010.

Trender 2

I 2019 er det en enorm endring i utviklingsretningen til skjermer, hovedsakelig når det gjelder skjermstørrelse, ultratynne, utseende, oppløsning og berøringsteknologi med store tekniske forbedringer.

I tillegg utvider markedet bruksområdene til berøringsskjermer, som er mye brukt i biler, husholdningsapparater, industrielt utstyr, videokonferansesystemer, undervisningssystemer og så videre.

Med utviklingen av teknologi, ifølge data viser at siden april 2017 har prisene på skjermpaneler sunket, noe som får skjermen til å virke mer kostnadseffektiv, og dermed koble seg til markedets etterspørsel og øke forsendelser, og dermed blir flere og flere selskaper med berøringsskjermindustrien, som også fremmer den raske utviklingen av berøringsskjermindustrien.

Samtidig står berøringsskjermindustrien også overfor en rekke utfordringer, som designopplevelse, energisparing og miljøvern og andre aspekter ved tekniske utfordringer.I fremtiden vil berøringsskjermindustrien fortsette å være drevet av teknologiske fremskritt og markedsetterspørsel, og vil fortsette å oppnå rask vekst og utvikling.


Innleggstid: Mar-02-2023